15 évnyi megismételhetetlen és különleges pillanat.
Ez a kiegyensúlyozottság minden kreatív koncepciónk alapja.

Mi a sikerünk titka?
A Te töréneted, a mi különleges látásmódunk.

Perl Andrea és Perl János

DESIGN & COMMUNICATION

Számos vállalat és intézmény számára nyújtunk teljes körű szolgáltatást grafikai arculat, layout, printout, marketing kampány, kiállítástervezés, belsőépítészeti-, installáció- és látványtervezés, weboldal kreatív és grafikai tervezésében. Komplex szolgáltatásainkhoz természetesen hozzátartoznak a kivitelezési munkálatok: nyomdai kivitelezés, kiállítás építés, web programozás. 

Több kiállításunk járta be sikerrel a világot. Sok általunk tervezett arculat zászlóshajója kiváló terméknek és szolgáltatásnak. Mindig a színtiszta igazat fogalmazzuk meg és mondjuk el vizuális és kreatív koncepcióinkkal. De hisszük és tudjuk, hogy kicsiből lehet nagy, régiből lehet új, szépből lehet gyönyörű, jóból lehet kitűnő. Ehhez értünk, ebben segítünk.

PHOTOGRAPHY

Híres és nagy emberek, neves rendezvények és cégek kérnek fel minket fotózásra. Emóciót festünk fénnyel. Egyszer érzéseket és megismételhetetlen pillanatokat fotózunk meg, máskor a fotóink váltanak ki érzelemgazdag, felejthetetlen pillanatokat.

Fotósorozataink művészi kiállítása nagy sikerrel bejárta az Amerikai Egyesült Államokat. Elismerés és büszkeség az is, hogy a 70 Hungarikumot is mi fotózhattuk meg a Magyar Földművelésügyi Minisztérium számára. De boldogság az is, ha két ember közös útra lépésének első óráit mi örökíthetjük meg.

CREATIVE CONCEPTS

A kreativitás lételemünk. Ezáltal is szárnyalhatunk együtt minden nap. Ezért nagyon hálásak vagyunk. Minden ügyfelünket nagyon megbecsüljük, hogy teret ad számunkra.

A legjobbakat álmodjuk meg a legjobbaknak. Ha még nem a legjobbak, hisszük, hogy segítségünkkel azok lehetnek. A legoptimálisabb megoldásokat keressük meg. Akkor vagyunk kiegyensúlyozottak és nyugodtak, ha a tökéletest hozzuk.